Гей двойка нажежи страстите в "Смени жената"

Pinterest LinkedIn +

Нестандартни участници в риалити поредицата "Смени жената" предизвикаха вълна от противоречиви коментари в социалните мрежи. Експериментът, който форматът предлага в най-новия епизод от 3 май, има за цел да потърси отговор на въпроса какво може да стане, когато една класическа българска домакиня смени живота си с този на гей, обсебен от чистотата.

От рекламата на епизода става ясно и това, че хетеросексуалният мъж не е във възторг от новата домакиня в дома си. Защото тя всъщност е той, казва се Вили и от 12 години живее със своя приятел Маури. "В казармата никой не се е държал така с мен", оплаква се Вили от отношението към него в новото семейство. 

Продуцентите Иван Христов и Ники Николов признават, че участниците в размяната не са знаели предварително с какви семейства ще бъдат разменени и споделят, че снимачният процес точно на този епизод е бил изключително тежък, като през цялото време е имало реална опасност снимките да прекъснат. "Огромно благодаря на Вили и Маури. Изключително мъжка постъпка, гей двойка, която доказва, че може да си гей, но може да бъдеш и истински мъж едновременно с това".

Според продуцентите нестандартният подход в този епизод има нещо общо с първия сезон на "Фермата", където последователният християнин Райно и стриктният мюсюлманин Мустафа съжителстваха под един покрив. "Зрителите видяха, че всъщност те се молят за едни и същи ценности", посочи Ники Николов в сутрешния блок на bTV.

"Това не е епизод, който възвеличава гейовете, а е намерен балансът, показани са и хубавите, и лошите страни", уточни Николов.

Сподели.