Game of Thrones счупи собствените си рекорди с финала на пети сезон

Pinterest LinkedIn +

Game of Thrones (Игра на тронове) обърка емоциите на всички в петия си пореден сезон, а феновете в замяна помогнаха да бъдат подобрени няколко лични рекорда на поредицата.

Десети епизод, дебютирал на 15 юни 2015 г. по HBO стана най-гледаният епизод на сагата от всички 50. За постижението си той събра пред екраните над 8.1 милиона зрители. Това е сравнително повишение в сравнение с финала на четвърти сезон, който на премиерата си беше гледан от "само" 7.09 милиона зрители.

Въпреки че минаха само няколко дни откакто видяхме съкрушителната смърт на Джон Сняг (или поне привидно беше така), всички вече говорят за шести сезон и какво ни очаква в него. 

Game of Thrones ще се завърне за поредна година на Comic-Con в Сан Диего, САЩ през юли 2015 г. Там се очаква да бъдат обявени новите попълнения в каста, както и някои други изненади. Тъй като снимките на следващите епизоди тепърва предстои да започнат, е малко вероятно форумът да покаже дори и тийзър трейлър, но както създателите на сагата са ни научили - можем да очакваме и най-неочакваното.

Шести сезон на фентъзи поредицата се завръща в ефир през април 2016 г.

Сподели.