Галя от КариZма: Ще размажа Зара от целувки

Pinterest LinkedIn +

Зара заяви, че най-голямото й желание е дует КариZма да влязат в къщата. Зара е истинска фенка на Галя и Миро и би се радвала неистово да ги види на гости в BigBrother.Потърсена за коментар Галя от КариZма заяви, че идеята да влязат с Миро в къщата страхотно й харесва. Галя сподели, че Зара й е най-любимата от съквартирантите в къщата.

“Ще я размажа от целувки”, каза специално за Tialoto.bg певицата, която макар и болна, участва в ролята си на помощничка на един от финалистите в конкурса "Аз пея в Ку-ку Бенд", в Шоуто на Слави, с който тази вечер ще пеят “Колко ми липсваш”.

“Зара прилича точно на мен като отношение към останалите и към света. След като излезе от шоуто, бих искала да стане най-добрата ми приятелка”, сподели още Галя.

Сватбата на Здравко с неговата бременна изгора Христина най-вероятно ще е в неделя. Това не пречи на Гларуса да мечтае за други жени. Той чистосърдечно си призна, че би си легнал с нежната половинка от КариZма. Галя коментира, че Здравко й харесва и е много готин.

Галя заяви още, че не знае дали ако има покана към нея и Миро да бъдат на Нова година в къщата, ще успее, защото има ангажимент за участие точно в празничната вечер. Звездата обаче е готова по всяко друго време да влзезе в Къщата и да зрадва не само Зара и Здравко, но и останалите съквартиранти.

Засега продуцентите от Нова телевизия и СИА обмислят вкарването за Нова година в къщата на национала и острието на Байер Димитър Бербатов и на главния секретар на МВР ген. Бойко Борисов. Със сигурност се знае, че за Нова година на гости в къщата на BigBrother ще дойдат всички изгонени и напуснали досега съквартиранти.
Сподели.