Галена, Андреа и компания в ужас - погнаха поп и фолк гилдията за укрити данъци

Pinterest LinkedIn +

Музикалната гилдия е изправена пред сериозен проблем, след като стана ясно, че в близките дни пред членовете й предстоят мащабни данъчни проверки.

Според последните новини на прицел от НАП са всички популярни изпълнители, както от естрадния, така и от поп фолк бранша. Ще се проверяват имена от Лили Иванова до Глория и Ивана.

От агенцията са шокирани, след като нашумяла звезда от фолк гилдията въобще не е подавала данъчна декларация през последните пет години, друга пък е декларирала, че е взела 86 хиляди лева годишно, при условие, че хонорарът й варира от над 6500 лева нагоре за само едно участие.


Андреа с най-новата модификация на Порше Кайен за 2009 година. Колко чини, ще кажат от НАП...

Ако се установи сериозно разминаване между декларираните доходи и стойността на имуществото на популярните имена, предстои ревизия и може дори да се стигне до най-тежкото наказание - а именно до 8 години зад решетките.

Най-любопитното е, че у нас почти няма поп фолк дива, която да не се придвижва с автомобил на стойност под 100 бона, като първенството държат Галена, Алисия, Камелия и Андреа. Луксозните возила обаче са обявени като "подарък от приятел"...

Още от Андреа:

Сподели.