Футболист на ЦСКА преби и изнасили топмодел и звезда от "Бягство към победата"

Pinterest LinkedIn +

Футболист на ЦСКА е арестуван от полицията в обвинение за побой и изнасилване.

Въпросният спортен "герой" е Орлин Орлинов, а пострадалата - топмоделът Катрин Вачева, която нашумя покрай участието си в рeалити шоуто на Слави - "Бягство към победата", а след това и с второто място на конкурса "Мис Силикон".

Инцидентът се е случил в нощта на 20 срещу 21 март, когато той е помолил миската и настоящ репортер на M-Sat да го закара до дома му. След като стигнали обезлюденото място обаче и при отрицателния отговор на Вачева да го придружи в апартамента му, Орлин й е счупил носа, след което насила я е завлякъл горе.

"Удряше ме с ритници по тялото, лицето, виках за помощ, но никой не ме чуваше. Обясняваше ми, че трябва да ям много бой, защото съм много хубава, а красивите жени се превъзпитават по такъв начин", сподели пред bTV моделът.

Насилието продължава с часове, като едва на сутринта тя успява да избяга от къщата му. Въпреки, че е със сътресение на мозъка, счупен нос, множество охлузвания Вачева първоначално не желае да се обръща към властите. Впоследствие обаче променя решението си с мотива, че "ако скрие случилото се, то може да се случи и на друго момиче".


Катрин е най-долу вдясно...

Опасенията й бяха потвърдени и от президента на Славия Венци Стефанов (Орлин е техен юноша), който разкри, че футболистът и преди е употребявал насилие срещу жени. След задържането му, Орлинов дори и не прави опити да скрие вината си и моментално признава, че е насилил миската. Очаква се скоро срещу него да бъде повдигнато обвинение, според което той може да бъде осъден с лишаване от свобода от 15 до 25 години.

Сподели.