Funny or Die представя Dips - комедийният жанр има нов суперкомпресиран формат

Pinterest LinkedIn +

От Бритни Спиърс до Джон Хам, от Конан О'Брайън до Пъф Деди - кой да предположи, че са толкова безобразно смешни? И че секунда и половина са им предостатъчни, за да го докажат! Гледайте и се смейте, смейте се и гледайте. Защото всеки ден не е Великден, но ако имаш чувство за хумор, всеки ден е поне малко Първи април.

Това трябва да е някаква шега?! Видео с продължителност секунда и половина? Повечето gif-ове са ако не по-дълги, то приблизително толкова, а най-кратките смислени клипове, които така или иначе се наложиха като стандарт, са в шестсекундния формат на Vine.

Действително, Dips не е нищо повече от първоаприлска шега, но, както вероятно ще се съгласите, една от най-добрите (разбирайте забавните), за които бихте могли да се сетите. Всъщност тази шега на добрите стари агенти от Funny or Die (платформата на Уил Феръл и Адам Маккий) се оказа толкова добра (вирална), че прерасна в нещо реално, което тепърва ще се развива и разраства.

Участието на едни от най-популярните имена и лица от малкия и големия екран, макар това участие да се свежда до преекспонирана емоция или комична ситуация в рамките на 1/40 от минутата, е най-добрият PR, който Dips, а и всяка друга подобна инициатива, би могла да си направи.

Гледайте и се смейте, смейте се и гледайте. Защото всеки ден не е Великден, но ако имаш чувство за хумор, всеки ден е поне малко Първи април.


Сподели.