Френското кабаре Crazy Horse Paris за първи път в България

Pinterest LinkedIn +

Световноизвестната френска кабаретна трупа Crazy Horse Paris (Le Crazy Horse Saloon, Le Crazy Horse de Paris) ще гастролира за първи път в България тази пролет за две представления в София. Спектаклите, отличаващи се с високотехнологични светлинни ефекти, стилни костюми, оригинална музика и най-вече умопомрачителна женска красота и съблазън, ще се състоят на 17 и 18 май в зала 3 на Националния дворец на културата.

Датите са включени в календара на световното турне на шоуто Forever Crazy, което стартира във Виена. Следват Женева, Кан, Монреал, Квебек, Мадрид, Киев, Москва, Санкт Петербург, Тайпей, Бейрут и др. Екипът се състои от 19 души, а общото тегло на техническото и сценично оборудване и уникалния реквизит надвишава 7 тона.

Турнето Forever Crazy е организирано в памет на основателя на легендарното кабаре Алан Бернардин. Авангарден артист и страстен почитател на женската красота, той е движен от идеята да направи клуб, чиято програма да синтезира артистизма и женската магия.

Le Crazy Horse Saloon отваря врати на 19 май 1951 г. и днес е считано за едно от най-авангардните френски кабарета и най-известните нощни заведения в Париж изобщо.

Сподели.