Fox връща "Бягство от затвора" на малкия екран

Pinterest LinkedIn +

Fox продължава да върви по същия път, по който тръгна със сериала "24" през 2014 г. и ще върне още едно любимо на феновете заглавие на малкия екран - Prison Break (Бягство от затвора).

Това не е изненадващо, тъй като изпълнителните директори на 20th Century Fox вече потвърдиха завръщането на The X-Files (Досиетата Х) и не скриха желанието си това да се случи и за братята Линкълн Бъроус и Майкъл Скофийлд.

Към момента няма много детайли около продукцията поради ранния етап от развитието й. Известно е обаче, че сериалът ще се завърне в ограничен формат - вероятно по-малко от 10 епизода.

Дуото от оригиналните сезони Уентуърт Милър и Доминик Пърсел в момента е част от комикс вселената на DC по телевизионния канал CW. Двамата играят злодеите Heatwave и Captain Cold в The Flash (Светкавицата), а тепърва им предстои да се появят и в предстоящия нов сериал DC's Legends of Tomorrow. 

Тъй като сезоните на научнофантастичните поредици имат по 20-25 серии всеки, Fox ще трябва да се съобрази и с графиците на двамата актьори, ако иска да ги спечели за завръщането "в затвора".

Първи сезон на Prison Break дебютира през 2005 г., а последният четвърти видяхме през 2009 г.

Сподели.