Fox продължи излъчването на "Бягство от затвора"

Pinterest LinkedIn +

Новите епизоди от втория сезон на хитовия сериал "Бягство от затвора" ("Prison Break") се завъртяха по американската Fox TV. След кратко прекъсване от понеделник (22.01.) зрителите вече могат да следят продължението на сагата за несправедливо осъдения на смърт Линкълн Бъроуз и гениалния план на брат му за бягство от затвора.

Сериалът спечели наградата за любима нова TV драма на "People's Choice Awards" през 2006. Освен това поредицата е получавала номинации за награди в някои от най-престижните фестивали за кино и телевизия: "Златен глобус", "Emmy", "Academy of Science Fiction", "Fantasy & Horror Films".

Българските зрители, които имаха възможност наскоро да проследят първия сезон на "Бягство от затвора", ще могат да видят следващите серии евентуално наесен. В момента Нова телевизия води преговори за правата за излъчването на новите серии, които разказват за премеждията на затворниците след бягството им от затвора Фокс Ривър.

Междувременно стана ясно, че актрисата Сара Уейн Келис (Sarah Wayne Callies), която играе ролята на д-р Сара Танкреди, очаква първото си дете, което трябва да се появи на бял свят през късното лято.

Сподели.