Five Nights at Freddy's 3 (Teaser Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Екшън, стратегия, point-and-click, хорър Разработва: Scott Платформа: PC Година на издаване: 2015

Този едва 60-секунден тийзър трейлър осигури на Five Nights at Freddy's 3 не просто "зелена светлина" за издаване в Steam, a първо място в класацията на програмата Steam Greenlight във вида й към момента на регистрирането на играта в нея. Скот Коутън обяви новината на 27 януари 2015 година. Ден по-рано той публикува видеото в канала си в YouTube, а 48 часа по-късно броят на гледанията му гони 5 милиона, а вероятно и поне един рекорд.

Въпреки че отричаше да работи по второ продължение на Five Nights at Freddy's, чиято първа част излезе само преди половин година, последвана през ноември 2014 от Five Nights at Freddy's 2, Коутън явно вече е напреднал значително, за да се почувства готов да сподели със света проекта.

Действието в новата игра ще се развива 30 години след като Freddy Fazbear's Pizza затваря врати (събитията от първата игра). Събитията от миналото вече не са нищо повече от градски митове и детски спомени, но собствениците на Fazbear's Fright: The Horror Attraction са твърдо решени да възкресят легендата и да направят преживяването колкото се може по-автентично, впускайки се в издирване на всичко, което би могло да е оцеляло през десетилетията на забрава и разруха.

Първоначално биват открити само празни гилзи, ръка, кука и стара хартиена кукла, но скоро ще последва голямо, значително откритие. Съоръжението се сдобива с първия си аниматроник (като андроид, но вместо пот човешки образ, роботът е създаден по този на някое животно).


Сподели.