Фитнес манията в Instagram: Кои са най-горещите мацки в ерата на извивките

Pinterest LinkedIn +

Много хора смятат Instagram за обикновена платформа за снимки. Качваш си снимката, получаваш лайкове от приятелите си, както и от някои непознати, ако си по-популярен, и това е. Както с всичко в социалните мрежи обаче, и това не е точно така. Защото бизнес трендовете няма как да го позволят.

Една от най-горещите нови моди е фитнес манията и любовта към горещите извивки. Тя мотивира милиони хора да влязат в тренировъчната зала, а и изкарват стотици хиляди долари на последователите си, които решат да направят бизнес от това.

 

Доскоро моделите бяха свързвани с крехки слаби тела, които налагат невъзможни стандарти. Е, има хора, предимно дами, които имат какво да кажат по въпроса. Именно те наложиха фитнес манията, здравословното хранене и сексапилните извивки на дневен ред.

1. Джен Селтър – принцесата на тренда

Джен Селтър е нюйоркачанката, която извая перфектно тяло и реши да го покаже на целия свят. Къде? Чрез Instagram.

Успехите й започват през 2012 г., като оттогава има над 8 милиона последователи в социалната мрежа, участия в броеве на Elle, FHM, Vanity Fair и др. световноизвестни издания.

Въпреки че е може би най-добрият пример за това с каква лавинообразна сила се образува Instagram модата, тя далеч не е единствената.

Всъщност повечето "звезди" от социалната мрежа са съвсем, ама съвсем неизвестни момичета, които просто яхват гребена на вълната.

2. Мередит Мак – 24/7 фитнес манияк

Вероятно сте виждали всякакви фитнес инструктори, но малко са като Мередит Мак.

Тя започва да тренира за първото си фитнес шоу през 2009 г. и от тогава е от понеделник до петък в залата - всеки ден се отдава на различна част от тялото.

В менюто си пък е включила почти изцяло протеини като пилешко и телешко месо, риба, както и зеленчуци.

3. Лизабет Лопесуправлява с твърда ръка...

Лизабет Лопес има в себе си корени откъде ли не - Израел, Италия, Венецуела...

Тя е регистриран диетолог и фитнес манияк със собствено телевизионно шоу, фитнес империя в социалните мрежи и какво ли още не. 

Освен всичките й успехи, постигнати в продължение на 15+ години (в това число и патентованата тренировка Hourglass), Лизабет е определена за най-обичаният фитнес модел в Канада.

4. Кайла Ицинес - BBG: Bikini Body Guide, който променя животи

Кайла е не просто Instagram модел, а фитнес треньор с разработен бизнес, за който социалната мрежа просто съдейства. 

Тя е от Австралия и се занимава със спорт от тийнейджърка, като големият й пробив е с Bikini Body Guide - месечна фитнес програма, по която са полудели хиляди жени от целия свят. 

Освен, че качва снимки и видеоклипове от тренировките си, Кайла изгражда фитнес общност и със снимки before & after на хора, постигнали успех с програмата й.

A photo posted by Kayla Itsines (@kayla_itsines) on Jan 5, 2016 at 11:28am PST

5. Ерика Грей - бразилското Барби с германски корени

Ерика Грей има божествено тяло и бразилско-немските и гени не са единствените със заслуга за това. 

Тя работи над тялото си от 22-годишна, като в момента живее в Лас Вегас и е един от най-търсените фитнес модели за фото сесии.

"Аз съм винаги подготвена, винаги позитивна и винаги професионална."

Сподели.