Fire with Fire

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2012. Режисьор: Дейвид Барет Сценаристи: Лоуел Кофиъл, Том О'Конър С участието на: Джош Дюамел, Росарио Доусън, Брус Уилис, Винсент Д'Онофрио, 50 Cent и др. Трилър, криминален

За филма:

Режисьор на Fire with Fire е Дейвид Барет, когото до този момент познаваме основно от работата му в телевизията. Барет е режисирал епизоди от най-успешните сериали през последните няколко години като The Vampire Diaries, Supernatural, The Mentalist, Castle и Once Upon a Time.

Главните роли във Fire with Fire са поверени на Джош Дюамел, когото освен с хитовата поредица Transformers, вероятно свързвате и с романтичните комедии Life as We Know It и New Year's Eve, очарователната Росарио Доусън (Seven Pounds, Zookeeper) и Брус Уилис (Moonrise Kingdom, Looper).

Актьорският състав е допълнен от Винсент Д'Онофрио (Law & Order: Criminal Intent, Kill the Irishman) и рапъра 50 Cent, който е и един от продуцентите на лентата.

Историята:

След като става свидетел на престъпление Джеръми (Джош Дюамел) свидетелства срещу брутален убиец (Винсент Д'Онофрио). Когато става ясно, че убиецът знае кой е Джеръми, се налага той да напусне работата си като пожарникар и да бъде включен в програма за защита на свидетелите. Взетите мерки обаче не са достатъчни и животът на Джеръми и приятелката му (Росарио Доусън) са изложени на опасност.

Сподели.