Филм ще разкаже историята на принцеса Даяна

Pinterest LinkedIn +

Противоречивата книга "Diana And The Paparazzi" ("Даяна и папараците"), написана от Глен Харви (Glenn Harvey) и Марк Саундърс (Mark Saunders), предизвика наддаване за милиони долари между филмовите магнати в Холивуд.

Всеки от тях се опитва да закупи правата за създаването на филм по книгата, предаде вестник "The Sun".

Продуцентът Куентин Рейнълдс (Quentin Reynolds), който също наддава, за да се сдобие с правата за филмиране, коментира: "Това е история, която си има всичко: патос, трагедия, комедия, приключение... и принцеса Даяна. Искам да направя този филм като почит към Даяна Спенсър. Искам да съм сигурен, че ще запазим имиджа й чист и ще го предадем такъв. За всеки долар, който филмът "Кралицата" спечели, лентата за Даяна ще спечели 10".

Въпреки че все още не ясно кой ще получи правото да филмира книгата за живота на Даяна, в Холивуд вече се спрягат имената на актьорите, които най-вероятно ще изиграят главните роли в продукцията. Очаква се Кийра Найтли (Keira Knightley) да се превъплъти в ролята на английската принцеса, а Том Ханкс (Tom Hanks) да изиграе принц Чарлз. Лентата ще включва и доста интимни моменти между кралските особи.

Сподели.