Филип Киркоров вечеря с Васил Найденов и Камелия Тодорова

Pinterest LinkedIn +

Кралят на руската поп музика Филип Киркоров сподели гурме вечеря с Васил Найденов, Камелия Тодорова и други звезди от българската естрада след концерта си в София. Той избра да не почива след шоу спектакъла "Я" на 25 септември в зала 1 на НДК, който финализира турнето му в България, а вместо това да се наслади на компанията на своите приятели.

Руската звезда вечеря в лускозен ресторант до паметника на Патриарх Евтимий, а компания му правиха още Нели Рангелова, Драгомир Драганов, Богдана Карадочева, както и децата му – малките Алла-Виктория и Мартин.

Шоуто "Я" е високотехнологична програма, в която са задействани 80 артисти, подбрани от цяла Русия след многобройни кастинги. Продукцията е дело на Франко Драгоне, известен не само с режисура на спектаклите на "Цирк дю Солей", но и бляскавото шоу на Селин Дион "A New Day".

През септември Филип Киркоров изнесе пет концерта у нас. Българските градове, които станаха част от световното турне на руския изпълнител, бяха Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София.

Сподели.