Фенове са съкрушени от новия (плешив) имидж на Хари Стайлс, но майката на певеца побърза да го защити!

Pinterest LinkedIn +

Феновете са разстроени от новата прическа на Хари Стайлс, която коментираха с думите "светът се срина", съобщава "Дейли мейл". Майка му побърза да го защити!

Журналисти от TMZ публикуваха в сайта снимки от концерт на "U2", на който 29-годишният изпълнител е бил с приятелката си - канадската актриса Тейлър. Неочакваният му нов имидж обаче е предизвикал абсолютен шок сред почитателите му: на въпросния концерт Харе е решил да се появи с... обръсната глава.
Новият имидж на Хари Стайлс

Феновете не оцениха трансформацията на звездата и изляха душите си в социалните мрежи. „Моля, спрете всички, които публикуват снимка на Хари Стайлс с бръсната глава. Причинява ми емоционална, психическа и физическа болка”, „Никога не съм мислил, че някога ще видя заглавия в медиите: „Хари Стил обръсна главата си”, „Какво направи с косата си?”, „Хари, имаш 48 часа, за да ти порасне косата”, „Не го вярвам. Категорично не”, възмутиха се те. Някои споделиха направо, че светът им се е сринал, след като къдриците на Хари вече ги няма. Други побързаха да предположат, че с късата подстрижка музикантът прикрива начеваща плешивина.

Майката на британския певец - Ан Туист - не издържа и защити сина си след нападките на феновете, които не оцениха радикалната промяна. В страницата си в Instagram 54-годишната жена публикува снимки на заглавия от медийни материали по темата и коментира следното:

Хари винаги е бил привърженик на добротата и приемането на хората такива, каквито са. Смешно е да се види колко негативизъм е получил заради една проста прическа. Нека спрем с тези заглавия. Това е просто една коса и ако той реши, ще си я пусне отново!“.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.