Fear Factory правят саундтрака на Rainbow Six: Lockdown

Pinterest LinkedIn +

Барабанистът на Fear Factory Raymond Herrera ще направи автограф-сесии в магазините на известните фирми за ударни инструменти Zildjian и Tama, в Анахейм, Калифорния, на 21 и 22 януари.

Междувременно, Fear Factory, съвместно с компанията Ubisoft, работят над поредната част на популярния 3D-шутър Rainbow 6.

Компанията Ubisoft реши четвъртата част на играта да се казва Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown - без пореден номер и с подзаглавие, което не се съкращава до "RS". Играта всъщност се разработва от Red Storm Entertainment, автори на оригиналната Rainbow 6 и Ubisoft Montreal. Метъл-групата пише оригиналната песен за играта и главната тема на саундтрака, съобщава blabbermouth.net.

Този път, на елитните бойци им предстои не само да спасят света от коварните планове на поредните злодеи с оръжие за масово унищожение, но и активно да се борят за собствения си живот, тъй като терористите ловуват персонално за всеки от тях. Сюжетът ще бъде по-мрачен и разнообразен, а главните герои този път ще имат твърдо зададен сценарий. Освен това, Lockdown обещава набор от нови оръжия и екипировки, още специални ефекти, нови мултиплеър режими и усъвършенствани AI противници.

Играта за платформи PlayStation 2, Xbox и РС ще излезе на пазара през пролетта.

Официален сайт на Rainbow Six:
www.rainbowsixgame.com

Официален сайт на Fear Factory:
www.fearfactory.com

Сподели.