Fast & Furious 7 замества Пол Уокър със CGI и дубльори

Pinterest LinkedIn +

Смъртта на Пол Уокър в края на 2013 г. промени много неща в света на Fast & Furious, но машината Холивуд продължава да се движи напред и режисьорът Джеймс Уан трябваше се справи с последствията от трагичния инцидент.

Сцените, които Уокър засне преди катастрофата, ще бъдат ползвани във Fast 7 и героят му Брайън О'Конър няма да бъде "убит".

Въпреки че персонажът трябваше да отпадне от сюжета в даден момент, създателите на филма са намерили начин О'Конър все пак да завърши историята с всички останали.

Това решение зададе много въпроси, на които продуцентите са намерили отговор в използването на CGI ефекти и четирима дубльори, които да служат като основа за движението на героя.

Екипът на Fast & Furious продължава снимките на седмата част от поредицата, в която вероятно ще вземе участие и братът на Пол - Коди Уокър, който води преговори с Universal. 

Ако бъде постигнато споразумение, Коди ще си партнира с Вин Дизел, Кърт Ръсел, Джейсън Стейтъм, Мишел Родригес, Дуейн Джонсън, Джордана Брустър и др.

Премиерата на Fast & Furious 7 e на 10 април 2015 г.

Сподели.