Fast Five - най-пиратстваният филм на 2011 година

Pinterest LinkedIn +

Петият филм от касовият екшън франчайз "Бързи и яростни" е най-пиратстваното заглавие на 2011 г. с над 9.2 млн. нелегални даунлоуда в мрежата, сочат данните на сайта Torrent Freak. Филмът, наименуван също като Fast & Furious 5: Rio Heist, в който участват Вин Дизел и Пол Уокър, излезе в САЩ на 29 април и разби рекорда за най-силен априлски боксофис в историята.

По време на обиколката си в киносалоните по цял свят, Fast Five инкасира $625 млн., нареждайки се над 56-то място в класацията на най-доходоносните кино продукции на всички времена.

По-рано тази година бе потвърдено, че има действащи договори за заснемането на още два филма от поредицата, както и с Вин Дизел (Vin Diesel), и Пол Уокър (Paul Walker) за участие в тях.

The Hangover II е второто най-пиратствано заглавие през мрежите за обмен на файлове за изминалата година с 8.8 млн. даунлоуда, следван от Thor с 8.3 млн., Source Code, I Am Number Four, Sucker Punch, 127 Hours, Rango, The King's Speech и Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2.


Сподели.