Фасетите – решението на бъдещето за красиви и прави зъби

Pinterest LinkedIn +

За съжаление не си избираме сами външния вид. Голямата част от него е въпрос на дадености. Теглото, състоянието на кожата в някаква степен или излъчването ни могат да са предмет на упорита работа от наша страна и заслужен краен резултат, с който да се гордеем. Как да променим счупен зъб, криви предни зъби или други мащабни недостатъци в устата?

Няма начин да скрием подобни неприятни последици, дължащи се на неблагоразумен живот или злощастен ген. Вариантите пред нас са да се затворим в себе си, страдайки от комплекси, да потискаме истинските си преимущества в името на замаскирането на неприятните ни черти, или да чакаме чудо.

Нито едно решение приближаващо се до горепосочените не е подходящ вариант, ако искате да имате пълноценен живот, изпълнен с емоции и стойностни моменти. Имате пълното право да се възползвате от всички преимущества на технологичното ни съвремие. Имате абсолютната възможност да заблестите в истинското си амплоа. Да бъдете естествени не е лошо, но само тогава, когато ви удовлетворява.

Какво ви удовлетворява?

Перфектна фигура? Изтънчено поведение? Холивудска усмивка? Не бихте се отказали от нито едно, ако можете да ги имате. Радвайте се, защото това е факт. Сериозните промени започват с една невинна мисъл и действие. Ами действайте!

Красивите зъби в голяма степен дължат крайния си вид на фасетите. Тези толкова обичани коректори за всяко неприятно състояние. Невидими, дълготрайни, здрави и красиви. Няма какво повече да се желае. Благодарение на миниатюрните и прецизни изработки за нашите зъби, можем да имаме усмивката, за която сме мечтали цял живот.

Единственото, което се изисква от нас е да посетим зъболекаря си. Той ще предложи подходящия вариант фасети за всеки един човек, съобразено с ежедневните навици и нужди. Поставянето може да се осъществи и веднага в зависимост от използвания материал.

Поддръжката не е никак трудна, даже минимална. Не се изискват специални грижи, а само тези, които полагате за естествените си зъби. Дълготрайността им гарантира много години удовлетворение. Сега вече спокойно може да намирате все по–чести поводи за усмивки и да пристъпите към следващата корекция по външния си вид, за да си осигурите онази самоувереност, от която се нуждаете.

Не нужно твърде много премисляне за предприемането на подобни стъпки. Повечето хубави неща се случват за миг. Не винаги промяната е плод на дълги процедури. Понякога имаме чувството, че решението е било пред очите ни, просто различната гледна точка не е позволявала да го открием.

Консултация и поставяне на фасети от доктор Софиен Риахи – 10 кратен носител на стоматологичната награда „Усмивка на годината“!

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.