Фърги яхна Слаш! Горещи хард сцени в Beautiful Dangerous (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Дуетното парче на Фърги и бившия китарист на рок легендите Guns'n Roses Слаш - Beautiful Dangerous, най-сетне се сдоби и с официален клип.

Видеото се появи в мрежата и доказа, че чакането от близо два месеца след заснемането му определено си е струвало.

Горещи сцени, убийствена визия и не по-малко взривяващ саунд - факт е, че крайният резултат е от истински висока класа и би допаднал не само на феновете на двете звезди.

Клипът е реализиран през август, още преди Фърги и Слаш да се изявят пред публиката на Sunset Strip Music Festival в Западен Холивуд. Тогава те само загатнаха за това какво да очакваме и безспорно успяха да предизвикат интереса ни.

Сюжетът разказва за вманиачена фенка, която успява да се добере до обекта на страстта си и да се отдаде с него на най-дивите си фантазии.

"Повярвайте ми, за един мъж като мен няма нищо по-секси от това да видиш толкова красива жена като Фърги да пее рокендрол", чистосърдечно заяви легендата на Guns’n Roses, признавайки, че идеята за клипа е била на Фърги.

Beautiful Dangerous е част от дебютния солов албум на Слаш - Slash, излязъл на пазара през март. В тавата взимат участие куп други популярни имена като Дейв Грол, Кид Рок, Иги Поп, Ози Озбърн, Майлс Кенеди и много др.

Сподели.