Far Cry 3 излиза през септември 2012 г. (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Продължението на издадения през 2008 г. хитов шутър от първо лице на Ubisoft с отворен свят Far Cry 2 ще се появи за Xbox 360, PlayStation 3 и PC на 7 септември 2012 г., разкри току-що издаденият кинематографичен CGI трейлър на играта.

Близо триминутният видеоклип, озвучен с дъбстеп саундтрак (сходен с този на Skrillex към Syndicate), хвърля допълнителна светлина върху сюжетната фабула, в чието разплитане ще се замеси играчът, влизайки в ролята на Джейсън Броуди.

Действието се развива на остров в Tихия океан, на който Броуди отива като турист в компанията на двама приятели, в това число привлекателна млада жена. Тримата се снимат с любителската си камера, запечатвайки на видео красотата на острова, отличното си прекарване в местния бар и... трагичния край на единия от тях.

Успявайки да се измъкне от похитителите си, единият от които застрелва приятеля му пред очите му, Джейсън ще трябва да оцелее сред враждебната природа и налудничавите жители на Острова, чиято игрална площ, според предишно изявление на производителите (Ubisoft Montreal, Ubisoft Massive, Ubisoft Shanghai и Ubisoft Reflections), ще е с десет пъти по-голяма от тази на предишните игри. Освен да спаси собствената си кожа, Джейсън ще има за цел да открие своята приятелка, хваната в плен след нощта в бара.

Far Cry 3 се разработва върху подобрена версия на технологията, използвана при Far Cry 2 - Dunia Engine. Излизайки четири години след своя предшественик, чийто Metascore е 85/100 и за трите платформи, Far Cry 3 е една от най-горещо очакваните игри на 2012 г.


Сподели.