Евгени трябваше да избра между две от най-близките приятелки в имението тази седмица в „Ергенът“ по bTV

Pinterest LinkedIn +

Вечерните коктейли протекоха по нови правила, но дали те бяха спазени от претендентките за сърцето на виртуоза?

Ударна доза страст, интриги и ревност предложиха поредните епизоди на романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ тази седмица по bTV. Зрителите станаха свидетели на бурни емоции, болезнени откровения и две целувки, които предизвикаха изненадващ обрат във взаимоотношенията между участничките.

В сряда вечер (22 март) вечерният коктейл протече по нови правила, а момичетата нямаха право да прекъсват срещите на Евгени в градината на имението. В откровен разговор с виртуоза Елена беше до болка откровена и ясно заяви неодобрението си към постъпката му по време на бала, когато той пренебрегна „ученичките си“ и реши да подари розата, предназначена за някоя от тях, на Валерия. 
Претендентки за сърцето на Евгени

По време на коктейла музикантът отново предприе изненадващ ход и се настани между две от най-изявените претендентки за сърцето му, а зрителите станаха свидетели и на едно неочаквано извинение. Вечерта завърши с поредната инфарктна Церемония на розата, в която харизматичният „ерген“ на България трябваше да избира между две от най-близките приятелки в имението. В крайна сметка от там си тръгна червенокосата Лия.

В четвъртък вечер (23 март) своята покана за романтична среща получи Джия, която отдавна копнееше за индивидуално усамотение с Евгени. По време на тяхната идилия виртуозът я изненада, вземайки нещата буквално „в свои ръце“. „Ергенът“ я заведе на специална вечеря в ресторанта на свой близък приятел, а неудържимото привличане помежду им стана повод за повече от горещ завършек на романтичното уединение.

Междувременно, останалите момичета в имението се изправиха една срещу друга във физическо съревнование в басейн, пълен с първокачествена „нежно хидратираща и деликатно подхранваща кожата“ слуз. Наградата за победителката беше първа лична „аудиенция“ с Евгени и изкачване в йерархията. Две от момичетата обаче решиха да нарушат правилата, а това тяхно „неподчинение“ стана повод за истинска буря в имението на любовта.

Зрителите станаха свидетели и на емоционален разговор между Евгени и Пам. Есеистката не успя да овладее емоциите си и призна на пианиста кое е най-голямото предателство в нейния живот, което я е наранило до болка. Коктейлът беше белязан от още една дългоочаквана целувка, която беше запазена в тайна, а на новата Церемония на розата в края на вечерта с Евгени се сбогува и Рая.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.