Ева Мендес е прелестна и секси в своята първа фотосесия след раждането на дъщеря си (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Ева Мендес (Eva Mendes) – невероятна, както винаги, в най-новата си фотосесия за последния брой на списание Violet Grey.

За изданието 40-годишната красавица коментира своята бременност, разкрива дали сама се грижи за бебето си и изпитва ли благодарност към майка си.

През 2011 г. Ева и Райън Гослинг се срещат на снимачната площадка на лентата The Place Beyond the Pines. През септември 2014 г. двамата станаха родители на момиченце – Есмералда Амада Гослинг.

"Използвах времето си, за да си почивам и да се радвам на бременността си. Бях постоянно със семейството си. Имам девет племенници, така че братята и сестрите ми са наясно какво преживявам, докато съм в очакване на бебето. Всички в семейството сме много близки, а този период ни сближи още повече."


Холивудската двойка не се появява заедно често в медийното пространство.

"Засега се справям без помощта на бавачка, но съм отворена към подобна идея. Есмералда има две уникални баби и лели, които наистина ми помагат. В този момент майчинството за мен е липса на сън."


Ева е отгледана от майка си, след като тя се разделя със съпруга си.

"Определено съм й много благодарна. Не мога да повярвам, че на 24 години тя е имала три малки деца. Била е съвсем сама в Куба. Така че, когато се изнервя, се сещам за нея и разбирам, че нямам право да се оплаквам."


Сподели.