Esquire: Скарлет Йохансон отново е най-сексапилната жена на планетата

Pinterest LinkedIn +

Списание Esquire за пореден път привлича погледите с корица на актрисата Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson), обявена за най-сексапилната жена на планетата.

Русото изкушение постави своеобразен рекорд, получавайки два пъти в рамките на седем години титлата The sexiest woman alive.

За първи път тя печели това признание през 2006 г., след което популярността й нарасна изключително много и актрисата добави към филмографията си заглавия като The Avengers (Отмъстителите), The Other Boleyn Girl (Другата Болейн), Vicky Cristina Barcelona (Вики Кристина Барселона) и др.

"На 28 съм и съм в кино индустрията, нали? Скоро всички роли, които ще ми предлагат, ще са на майки. А след това ще спрат изобщо. Трябва да се боря срещу това с работа в театъра, продуциране, това нещо с Esquire...", шегува се Йохансон в интервюто за ноемврийския брой на списанието.

Сред звездите, отличени от изданието с титлата Sexiest woman alive, са още Мила Кунис (Mila Kunis), Риана (Rihanna), Минка Кели (Minka Kelly), Кейт Бекинсейл (Kate Beckinsale) и др.

Сподели.