ERP.BG пусна нова услуга – онлайн ERP система за малки фирми на значително по-достъпна цена

Pinterest LinkedIn +

Българският разработчик на системи за управление на бизнеса ERP.BG пусна на пазара нова услуга – онлайн ERP система за малкия бизнес, която е много по-лесна за внедряване, а цената й е с до 30% по-достъпна. Това става възможно заради цялостно оптимизиране на процеса по продажба и внедряване, който преминава изцяло онлайн. Условията на социална изолация и отдалечена работа през последните седмици промениха много българския пазар, създавайки възможност за подобни оптимизации. Важно е да се отбележи, че макар новата услуга да се въвежда сега, то тя ще остане дългосрочно като предложение за употреба на ERP от малкия бизнес.

 

"Убедени сме, че оптимизацията на собствените процеси и разходи е важна част от предоставянето на иновативни продукти. Този подход винаги е бил важна част от дейността ни, но в сегашната ситуация той се засили още повече. Също така, кризата стимулира значими промени в редица български бизнеси и те са много по-отворени да приемат един модел, изцяло базиран на онлайн взаимоотношения. Това ни позволи да предложим нова услуга, насочена към малкия бизнес, която предлага много повече възможности и съответно понижава цената за използване на ERP система. Изводът е, че дори в настоящите трудни времена някои организации могат да се възползват и да подобрят своите предложения, извличайки много позитиви за себе си и за клиентите си" - споделя Иван Аржентински, управляващ съдружник в ERP.BG.

 

Занапред целият процес по презентиране, продажба и внедряване на услугата ERP.net Small Business ще премине онлайн. Резултатът е повече свободно време както за екипа на софтуерната компания, така и за този на нейните клиенти. Освен това малките фирми, които заложат на този вариант, ще имат ясно определени потребители, които ще могат да работят на съответните работни места (т.нар. именовани потребители). Въвежда се и годишно предплащане за използването на ERP системата, елиминирайки нуждата от екип, който да събира евентуални забавени плащания.

 

В крайна сметка всичко това позволява новата услуга за малки фирми да се предлага дългосрочно на до 30% по-ниска цена, започваща на практика от 39 евро за един потребител месечно. Това прави предложението особено подходящо за малки фирми с между 5 и 15 потребители.

 

"Преминаването на бизнес процесите и комуникацията към интернет среда позволява малките фирми да получат много достъпна цена за една онлайн ERP система от сериозен клас с всички функционалности и модули, както и с премиум хостинг. В добавка те получават система, която могат да надграждат в последствие, да я доразвиват гъвкаво в зависимост от променящите се нужди на бизнеса си, както и в зависимост от разрастването или свиването на дейността" - добавя още Иван Аржентински.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.