Енчев: "Групата е най-добре пеещата банда в България"

Pinterest LinkedIn +

Момчешката бой банда Групата представи дебютния си едноименен албум на шумно парти в столичния пиано бар "Smiles".

Венелин Иванов, Александър Байчев и Атанас Георгиев се радваха на истински интерес от страна на фенове и медии, за които изнесоха мини-концерт с парчета от албума. В репертоара, изпълнен на живо, бяха включени както дебютните сингли на бандата "Back In Yous Heart", "Търся те" и "Qui e Ora", така и песни като "Нов начин да си cool", "Дано" и т.н.

"Въпреки че започнахме петима, а сега сме трима, сме горди да ви представим нашето детенце - "Групата", обърна се към гостите Атанас Георгиев.Само преди няколко месеца, през септември 2007 г., двама от членовете на първоначалния състав - Иван Филипов и Станислав Костадинов, напуснаха бандата и се ориентираха към самостоятелна кариера, като в момента се представят като дуета Иван&Стани и участват в ежегодния конкурс Евровизия.

Сред гостите, уважили промоцията на дебютния диск на групата, бяха и продуцентите на момчетата - Select Music Media, представени от небезизвестното българско рап дуо Румънеца и Енчев.

"Ако трябваше да се върна назад 1 година и пак да избирам, членове на групата заедно с идеолозите й сп. Блясък, пак щях да избера същите хора, защото това е най-добре пеещата група в България", заяви Георги Енчев, след което подари на тримата млади изпълнители три златни пръстена - символ на вечната им дружба."В тези три момчета припознавам моя младежки ентусиазъм отпреди 10 години", призна Румънеца.

След като Групата слезе от сцената, въодушевените фенове ги извикаха шумно на бис.

Сподели.