Еминем: Със Саша се справихме блестящо, номерът за MTV бе замислен преди месец

Pinterest LinkedIn +

Рап звездата Еминем (Eminem) официално призна, че целият скандал с комика Саша Барон Коен (Sacha Baron Cohen) на филмовите награди на MTV, e бил постановка. Хитовият изпълнител дори не скри удовлетворението си от съвместното сътрудничество с актьора, заблудило цял свят.

"Учудващо е колко много хора ми се обадиха, за да ме попитат как съм и да ме уверят в подкрепата си. Очевидно сме се справили дори по-добре, отколкото го планирахме", коментира Еминем.

Той разкри, че сценката, в която Коен пада от десетки метри височина върху него с разголени задни части, е била замислена още преди месец.


Какъв тандем, а...

"Саша ми се обади, докато бях в Европа и ме попита дали имам желание да участвам в една негова идея за наградите на MTV. Винаги съм му бил голям фен, затова казах 'Да', още преди да ми е разкрил за какво става дума. Определено се получи страхотно", каза още Еминем.

Рапърът добави, че още преди напускането на залата на Амфитеатър "Гибсън" в Лос Анджелис, трудно е успял да обуздае смеха си, на който е дал воля след завръщането в хотела си.

Сподели.