Eminem и 50 Cent обявиха датите на съвместното си турне

Pinterest LinkedIn +

Третото турне "Anger Management" започва на 7 юли тази година. Това е първaтa концертна обиколка, която Еминем ще направи след издаването на вече 5 пъти платинения в САЩ албум "Encore" през ноември 2004 г.
Както вече Avtora.com писа, заедно с Еминем на концертната обиколка ще бъде и 50 Cent, чийто нов албум излезе на пазара през месец март тази година и от който до момента са продадени над 3 млн. копия.

Това е първото щатско турне, в което ще се съберат двете рапзвезди. Както за Еминем и неговото Shady Records „семейство”, така и за Фифти това ще бъде „семейно” турне с G-Unit, които ще го подкрепят по време на концертите.

50 Сент започна снимките за дебютния си филм, което ще му попречи да участва на първите две дати в Индианаполис и Колумбъс. Но пък на тези 2 дати той ще бъде заместен не от кого да е, а от Ludacris. Lil Jon и East Side Boyz също ще са неизменна част от звездното турне.

“Изчаквахме най-подходящия момент и мисля, че той дойде. – казва Еминем. - Винаги съм се опитвал всяко турне да бъде по-добро от предишното. Мисля, че този път наистина ще се получи.”

Всички от Shady Records ще са с Еминем на обиколката, която ще продължи пет седмици и половина. Освен песни от албума “Encore”, които той за първи път ще изпълни на живо, феновете могат да видят и изпълнения на D 12, Obie Trice и на най-новото попълнение в редиците – Stat Quo, който наскоро подписа с Shady/Aftermath и вече се превръща в любимец на пресата и радиостанциите. Както обикновено, кралят на миксирането и също част от Shady - Грийн Лантърн (Green Lantren), ще е на грамофона.

“Винаги, когато съм с Ем, знам, че ще е страхотно. Не виждам какво ще ни спре да започнем това турне през лятото. По-добре още от сега отложете работата, която ще имате тогава, за да не ви изпреварят. Или напуснете работа, за да бъдете на всяко едно шоу” – добавя 50 Сеnt.

Тези, които не могат да напуснат работа, могат да си настроят Сириус сателита на канал 45 Shade, по който освен концертите ще се излъчват и бекстейдж интервюта. Това лято ще излезе и DVD с турнето Anger Management от 2002г., в което са включени изпълнения на Еминем и D 12.

Турнето ще завърши с два концерта в Детройт в дома на Детройт Тайгърс – Комерика парк. Тези две шоута се очертава да се превърнат в толкова легендарни, колкото и това, което направиха в града, но във Форд Фийлд през 2003 г.


Дати на турнето:


7 юли - Индианаполис - Verizon Wireless Music Center
8 юли – Колумбъс - Germaine Amphitheater
11,12 юли - Чикаго - Tweeter Center
14 юли – Денвър - Pepsi Center
17 юли - Сиатъл - White River Amphitheater
19, 20 юли – Сан Хосе - HP Pavilion
22 юли – Сан Диего - Coors Amphitheater
23 юли – Лос Анджелис - Hyundai Pavilion
24 юли – Лас Вегас - Thomas & Mack Center
26 юли - Финикс - Cricket Pavilion
28 юли - Далас - Smirnoff Music Centre
29 юли – Сан Антонио - Verizon Wireless Amphitheater
31 юли - Атланта - HiFi Buys Amphitheater
1 август - Тампа - Ford Amphitheater
2 август – Уест Палм Бийч - Sound Advice Amphitheater
5 август - Вашингтон - Nissan Pavilion
6 август - Филаделфия - Tweeter Center
8, 9 август – Ню Йорк - Madison Square Garden
10 август - Бостън - Tweeter Center
12, 13 август - Детройт - Comerica Park
“Encore” и “The Massacre” са на българския музикален пазар


“Encore” и “The Massacre” са на българския музикален пазар от Вирджиния Рекърдс/ Universal Music.
Сподели.