Еminem - “Encore”

Pinterest LinkedIn +

Въпреки постоянното присъствие на артиста по медиите и в класациите, това е първият му албум с изцяло нов материал, записан от 2002 г. насам. Албумът вече е издаден и в България от Вирджиния Рекърдс.

Новото заглавие от Маршъл Метърс (Marshal Mathers), както е истинското име на артиста от Детройт, излиза две и половина години след “The Eminem Show“ - албумът, разбил чартовете и продал се в рекордните 19 милиона копия по целия свят.

В различни песни от “Encore” (в превод от френски: още, бис), на най-популярния бял рапър партнират Оби Трайс, 50 Сент и D-12. В едноименното с албума парче участва и най-важната за Ем фигура и негов ментор - Д-р Дре.

В текстовете на албума, на мястото на подробно описание на битието и личните неприятности, характерно за досегашното му творчество, изпълнителят звучи спокойно и опровергава обвиненията, излезли в пресата.

След “Just Lose It”, парчето с така коментирания клип-пародия на Майкъл Джексън, втори сингъл е “Mosh” - най-емоционалната, възпламеняваща, анти-военна (и анти-Буш) песен, за която, ако го попитат, Еминем твърди, че той лично няма политически пристрастия.

Инфо: Вирджиния Рекърдс
Сподели.