Eminem: Едва не умрях от свръхдоза

Pinterest LinkedIn +

Рап звездата Eminem направи шокиращо разкритие, че е бил на косъм от смъртта. Роденият като Маршал Мeдърс (Marshall Mathers) музикант и актьор даде интервю за документалния проект How To Make Money Selling Drugs, в което призна, че лекарствата, които са му били предписани, едва не са го убили.

"Взимах ксанакс, валиум и разни други подобни ш*бани боклуци. Ако бях отишъл в болницата с два часа закъснение, щях да умра. Органите ми отказваха - черния ми дроб, бъбреците, всичко..."

"Наложи се да ме сложат на диализа. Докторите си мислеха, че няма да прескоча трапа. Това беше дъното и то бе близо до смъртта", заяви Eminem.

Рапърът твърди, че заради зависимостта към лекарства, която е развил, е загубил доста приятели, които са опитвали да му обърнат внимание върху проблема.

"Когато някой ми говореше за това, започвах да крещя: Махай се оттук, аз не си бия хероин, не шмъркам кокаин, не пуша и крек"

Eminem добавя още, че месец след като е бил изписан от болницата, той отново е изпаднал в подобно състояние, макар и не толкова сериозно.

"В крайна сметка бащинството ми помогна да преодолея проблемите. Осъзнах, че трябва да живея заради децата си", завършва Slim Shady.

Сподели.