Емили Ратайковски - от Blurred Lines до световен секссимвол

Pinterest LinkedIn +

Родена е през лятото на 1991 г. в столицата на Великобритания, има американско гражданство, а родителите ѝ са с полски, ирландски, германски и еврейски корени - коя е тя? Новият световен секссимвол, разбира се.

Става дума за Емили Ратайковски (Emily Ratajkowski) - момичето, което доскоро беше известно като "голата брюнетка от онзи клип на Robin Thicke, Pharrell Williams & T.I.". Видеото на Blurred Lines предизвика много коментари и полемики заради бликащата сексуална енергия от кадрите, но може би най-важното е, че се оказва начало на една кариера.

И наистина - да развееш чифт прекрасни гърди в нарочения за "сексистки" от феминистките организации клип е сигурен начин да привлечеш вниманието. Точно това се случи с Емили Ратайковски, която от познато на малцина момиче се превърна в топ модел, красящ корици на все повече списания, понякога дори топлес.

Почти едновременно с Blurred Lines се появи и клипът към Love Somebody на Maroon 5, в който тя е все така неустоима, макар и по не толкова провокативен начин. За Емили Ратайковски голотата не е проблем и тя едва ли би била толкова ядосана и гневна, ако някой хакер пусне в интернет нейни снимки без дрехи, просто защото такива има много така или иначе.
Брюнетката се страхува от друго - че ще бъде запомнена като "момичето от видеоклиповете". Затова и трамплинът вече е прескочен, а телевизията и киното са следващите големи предизвикателства за Емили. През 2014 година се очаква да излезе филмът Gone Girl, в който тя има поддържаща роля, но големият пробив на големия екран се чака с главната женска роля в We Are Your Friends - романтична драма, в която тя ще си партнира със Зак Ефрон.

Дори без да е звезда от много кино и ТВ продукции, Емили Ратайковски е един от най-ярките секссимволи за последните две години. Esquire я обяви за "Жена на годината" през 2013 година, при това тя победи във финален фенски вот любимката на цял свят Дженифър Лоурънс (Jennifer Lawrence).

Читателите на AskMen.com пък я избраха за третата най-желана жена в света и най-секси топ модел за 2014 година. Ясно е, че за да се сдобие с такава ексклузивна слава, не само мъжете, но и жените въздишат по Емили Ратайковски, чието бъдеще изглежда все по-обещаващо и бляскаво.

Сподели.