Емил Хърш ще изиграе Джон Белуши в биографичен филм за актьора

Pinterest LinkedIn +

Емил Хърш (Emilе Hirsch) ще изиграе главната роля в предстоящия биографичен филм за Джон Белуши (John Belushi).

Продукцията се подготвя от три години насам, като на режисьорския стол седи Стивън Конрад (Steven Konrad), който наскоро работи по драмата с Бен Стилър (Ben Stiller) - The Secret Life of Walter Mitty (Тайният живот на Уолтър Мити).

Биографичната лента за Белуши ще бъде базирана на книгата на неговата съпруга Джудит Писано  - Belushi (Белуши). Вдовицата на актьора, която след смъртта му се омъжва повторно, ще участва в създаването на филма като продуцент.

Идеята, по която режисьорът Стивън Конрад ще работи, е да представи Джон Белуши като артист, постигнал американската мечта.

Роден в семейството на албански имигрант с предначертано бъдеще в семейния ресторант в Чикаго, Белуши успява да изгрее в Холивуд и преди 30-та си годишнина да е едно от големите имена в индустрията.

Последният филм, в който Емил Хърш участва, е драмата на Дейвид Гордън Грийн (David Gordon Green) - Prince Avalanche (Принц Аваланч), a в началото на 2014 г. актьорът може да бъде гледан и в трилъра на Питър Бърг (Peter Berg) - Lone Survivor.

Сподели.