Ема Уотсън се съблече за фотосесия, но повече няма да се снима с фенове

Pinterest LinkedIn +

Ема Уотсън реши да зарадва феновете си не само с ролята си във филма Beauty and the Beast (Красавицата и Звярът), който излиза скоро, но и с фотосесията си за списанието Vanity Fair, в която смъкна горнището си.

Звездата от Хари Потър свали блузата си за снимките, разкривайки прелестите си с кръстосани ръце под бюста и нежен чоукър около врата. Дантелената пола и хубавият грим допълват великолепния и ексцентричен вид на актрисата, в който тя ще се появи на страниците на мартенското издание на списанието.

Emma Watson

На корицата 26-годишната Ема ще бъде в нежна бяла рокля с паднали рамене.

Emma Watson

Явно Уотсън няма проблем с позирането без горнище, но категорично отказва да си прави селфита с феновете си. В интервюто за списанието тя призна каква е причината за това.

"За мен причината е разликата в това дали имаш личен живот, или не. Ако някой се снима с мен и го публикува, в рамките на 2 секунди разкрива точно къде съм. Всички могат да видят как съм облечена и с кого съм. Не мога да дам на феновете тази проследяваща информация. Обикновено им казвам, че ще се спра, ще отговоря на всичките им въпроси, свързани с Хари Потър, но не мога да се снимам."


Сподели.