Ема Уотсън призна: Бях влюбена в колега от "Хари Потър"!

Pinterest LinkedIn +

Чаровната и безспорно много красива звезда от поредицата за Хари Потър (Harry Potter) - Ема Уотсън (Emma Watson) изненадващо разкри, че дълги години е била тайно влюбена в свой колега от фентъзи сагата. Това обаче не е бил нито изпълняващият главната роля Даниел Радклиф (Daniel Radcliffe), нито Рупърт Гринт, с когото героинята й Хърмаяни има връзка на екрана.

"Всъщност става дума за Том (Фелтън), който се превъплъщава в персонажа на злия магьосник Драко Малфой. По време на първите два филма, бях лудо влюбена в него и мога спокойно да кажа, че той е първото момче, което някога съм харесвала - тогава бях и едва 11-годишна.

Днес това чувство вече се е поразсеяло, а и той самият знае какво съм изпитвала към него и двамата много се смеем, като си припомняме онези дни. Нещо повече - определени сме много добри приятели и това ни е повече от достатъчно", разкри Ема пред HollywoodLife.

Въпреки, че днес, вече на 21 години, тя е сочена за един от секссимволите на световното кино, официално Уотсън все още няма мъж до себе си. Въпреки това твърди, че чака любовта с огромно нетърпение.

Сподели.