Ема Уотсън: Мъжете се отнасят лошо с мен

Pinterest LinkedIn +

Въпреки популярността на Ема Уотсън, която съвсем наскоро й навлече доста неприятно нападение от вманиачен фен, младата актриса споделя в интервю за шоуто The Ellen DeGeneres, че мъжете съвсем не падат в краката й.

В разговора, който е насочен към разликите между британските и американските момчета, тя споделя: "Британските мъже се обличат много добре и имат отлични маниери. Но те също са много сдържани. Обикновено, когато започне ухажването, аз правя първата крачка, те ме игнорират първите два месеца от ритуала. После, когато забележат моето присъствие, започват да се държат зле с мен. И след това, може би ние... знаете. Както и да е."

Интервюто на актрисата продължава с разказ от времето, което е прекарала, учейки в университета Brown: "Когато пристигнах в Америка, мъжете тук се държаха приблизително така: "Харесам те. Страхотна си. Нека излезем на среща". В тази ситуация си казвах: "Извинете, какво се случи току-що?”. Това беше огромен културен шок за мен. Мъжете тук са много директни и комуникативни, но носят джапанки... не знам дали това ми харесва.”

22-годишната актриса имаше връзка с един от своите колеги в университета - Уил Адамович, с когото бе забелязана на фестивала Coachella по-рано тази година.

Сподели.