Ема Стоун по сутиен на корицата на W Magazine Movie Issue, още 33 кино звезди в броя (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Звездата от Gangster Squad, The Help и The Amazing Spider-man Ема Стоун се разкрива в по-различна светлина и с доста по-малко дрехи от обикновено от корицата на второто издание на W Magazine за 2013 г., в чийто фокус са най-ярките кино звезди на 2012 г.

Наред с 33 свои колеги предимно от Холивуд, в това число Брадли Купър, Никол Кидман, Бен Афлек, Джесика Частейн, Даниел Дей-Луис, Наоми Уотс, Том Круз и др., тя позира пред обектива на немския фотограф Юрген Телер (Juergen Teller) за концептуална солова фотосесия, чието внушение е по-близо до това на видеото на The Hole, отколкото до представата за начина, по който 24-годишната актриса ще се появи на церемонията на Оскар на 24 февруари.

Един бърз поглед към фотографиите е достатъчен, за да се запечатат в съзнанието млечнобелият цвят на кожата й (на чийто фон черният сутиен и тъмните корени на косата й контрастират още по-ярко), крехкостта на тялото и умението й да влиза в драматични роли въпреки присъщата й позитивна нагласа към живота и блестящо чувство за хумор.

"В истинския живот понякога изпитвам дискомфорт, въздържайки се да си правя шеги. Съсредоточила съм се върху това в последно време. Често да пусна някоя шега за мен е начин да разсея дадена конфузна ситуация, така че донякъде е ободряващо да бъда част от проекти, в които няма нищо смешно или жизнерадостно", отговаря Стоун на въпроса трудно ли й е да остане сериозна, когато снима драма. Филмът, който я разплаква? "Краят на City Lights - всеки път, когато го гледам".

Запитана как се чувства на червения килим, 168-сантиметровата актриса с шведска жилка отговаря: "В началото, когато започнеш да ходиш на премиери и церемонии на награди, си мислиш: "Как, по дяволите, се озовах тук? Тук е пълно с хора, които никога не съм виждала и е толкова яко!" Като мине известно време става повече като задължение. Има само няколко събития, след които съм си казвала "Това беше страхотно вечер" и церемонията на Оскарите е една от тях".

Ема Стоун партнира на Сет Макфарлън при обявяването на номинираните за 85-тите награди на Американската филмова академия, но няма да повтори тази роля на самата церемония, която ще се състои на 24 февруари 2013 г. в Dolby Theatre в Холивуд.

Сподели.