Елтън Джон възпя Линдзи Лоън и Джъстин Бийбър в парчето The Diving Board

Pinterest LinkedIn +

Ветеранът Елтън Джон изненада с новото си заглавно парче от предстоящия му албум The Diving Board, вдъхновено от живота и проблемите на млади звезди като Линдзи Лоън и Джъстин Бийбър.

"Когато чуете песента, може да ви се стори, че става дума за мен - с всички тези наркотици, скандали, милиони цветя, истерии, тоалети, очила... Но не е. Тази песен е за Линдзи Лоън, за Джъстин, за всички онези деца, които са под светлините на прожекторите и изобщо не знаят какво, по дяволите, се случва.

Ядосвам се, когато мисля за Линдзи, защото тя има талант, беше страхотна актриса. След това обаче започва цялата лудост, купоните и човек забравя защо е там и какво прави. Загубват се, забравят, че са известни заради своите качества, а не заради това, което се опитват да демонстрират. Много ми е мъчно за тези деца... Тревожа се, че просто ще бъдат погълнати от шоубизнеса."

Кариерата на актрисата и певица Линдзи Лоън тръгна надолу паралелно с проблемите й със закона, скандалното й поведение и последвалите многократни престои в клиники за рехабилитация. Тийн идолът Джъстин Бийбър пък изглежда умишлено поддържа славата си на лошо момче със скандални и безцеремонни прояви.

Сподели.