Елена Петрова и Ламбо шокираха столичани с жесток скандал, оказа се част от снимките на "Стъклен дом"

Pinterest LinkedIn +

Две от големите ни кино и театрални звезди - Стефан Данаилов и Елена Петрова втрещиха минувачите пред Народния театър "Иван Вазов" с атрактивен скандал помежду си.

Всичко това обаче се оказа по предварителен график - действията бяха част от сюжета на втория сезон на хитовата сага "Стъклен дом", чиито снимки стартираха именно в центъра на София. Сцената бе умело режисирана от Димитър Гочев, а звездите се съгласиха дори да разкрият интригуващи подробности от развитието на сериала.

"Очаквайте големи обрати, титанични сблъсъци между всички фамилии, не само на бизнес, а и на лично ниво. Боряна много ще се промени. Мисля, че при всички персонажи ще има сериозна промяна, за да може да задържим интереса на зрителите”, коментира Елена пред камерите на bTV.
 
Още повече смут внесе и Ламбо, който намекна, че героят му ще има сериозен конфликт със сина си.

 
"В новия сезон ще има развитие на героя ми. При обстоятелствата, които той заварва при близките и бизнеса си, логично е да се очаква нещо много интересно. До мен е Борянка, а да виждате някъде Камен?”, шеговито попита Данаилов.
 
Това до известна степен потвърди и слуховете, че в новите епизоди сюжетната линия ще се върти много повече около останалите персонажи за сметка на този на новата звезда Калин Врачански.

 
Очаква се в сагата да се появят и няколко нови имена, сред които и вече познато екранно лице. Засега все още не е ясно дали ще е Асен Блатечки, Ники Илиев или Митко Павлов, но и това ще се разбере в най-скоро време...
Сподели.