Елементарно, Уотсън! Дебютен трейлър, постери и кадри на Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Pinterest LinkedIn +

Няколко месеца преди официалната поява на "Шерлок Холмс 2" - Sherlock Holmes: A Game of Shadows, Гай Ричи (Guy Ritchie) и компания решиха да грабнат вниманието ни, като най-сетне представят бърз поглед върху това какво точно ни очаква в сикуела по екранизацията на Артър Конан Дойл.

Също както и в оригинала, култовият британски режисьор е заложил на доста по-съвременен поглед, смесващ екшън, мистерия и солидна доза хумор, но вместо да се впускаме в подробни обяснения, просто ще ви оставим да се насладите сами на дебютния трейлър.

Иначе в продължението отново ще видим титулярната двойка Робърт Дауни Джуниър (Robert Downey Jr.) - Джъд Лоу (Jude Law), като Холмс и верния му помощник Уотсън. Партнират им чаровната Рейчъл МакАдамс (Rachel McAdams) като Ирене Адлер, звездата от трилогията "Милениум" Наоми Рапас, Стивън Фрай и Джаред Харис (Jared Harris) в ролята на зловещия враг на Холмс - професор Мориарти.

Всъщност, въпреки че така и не разбрахме дали идеята в ролята да се превъплъти Брад Пит (Brad Pitt) бе просто слух, то вярваме, че изпълнението на Харис ще се понрави на публиката, още повече, че сюжетната линия ще заложи сериозно на сблъсъка между добрия и отрицателен персонаж.

Официалната премиера на Sherlock Holmes: A Game of Shadows е през декември, а дотогава - кадри, постери и трейлър.


Сподели.