Електронните спортове в Winbet са с все по-голямо бъдеще

Pinterest LinkedIn +

Светът на електронните спортове навлезе и в онлайн залаганията през изминалото десетилетие. Спортните дисциплини в eSports са все повече и се провеждат много турнири, на които може да се залага в букмейкъра Winbet Bg. Електронните спортове завземат все по-голяма част от спортния тираж на българския букмейкър, тъй като интересът към тях е много голямо и логично компанията за онлайн залози предоставя много възможности на своите клиенти. 

Първите два месеца на 2021 г. са доста ярки по отношение на забележителни събития в електронните спортове. Вече са обявени много състезания, като всяка следваща седмица се включват още. През 202-ва възможности за залагане на eSports няма да липсват, това е сигурно!

Щедростта на сайтовете за залагания на eSports се увеличава с всяка изминала година. През 2021 г. можем да очакваме още по-добри бонуси от онлайн букмейкърите, като дори и Winbet може да помисли в тази насока и да предложи бонуси за големите турнири по електронни спортове. След като редица играчи поставят залози на турнирите по електронни игри, то със сигурност букмейкърът ще работи в тази насока да задържи и увеличи интереса на залагащите към своя eSports раздел.

Някои букмейкъри, които предлагат esports залагания, вече имат налични бъдещи залози за някои от големите събития. Опциите са доста ограничени за някои, тъй като все още няма яснота за участващите отбори. С течение на времето броят на бъдещите залози непременно ще се увеличи и ще предложи разнообразен набор от възможности за залагане на esports. Ето и някои от най-значимите събития на електронни спортове през тази година, които със сигурност ще намерите за залагане в Winbet:

 

Завръщането на Dota

2021-ва трябва да е годината на завръщането на Dota 2. Шедьовърът на Valve MOBA все още има голяма база от играчи, но загубите през 2020 г. са чудовищни. Нямаше големи турнири, които да компенсират част от загубите. В допълнение към турнира 2021 The International, ще видим още няколко първокласни събития от Dota 2. Новата схема на Dota Pro 2021 създава регионални лиги и те ще бъдат много оспорвани. Освен това ще има два сезона, всеки от които е ограничен, което означава, че само две специалности на Dota 2 са планирани за 2021 г.

 

SGO Major Championship

Все още няма яснота за началната дата на следващото издание на CSGO Major Championship. То е планирано да се проведе през месец май. Едно е сигурно - определено ще имаме поне един CSGO Major Championship тази година, след като имаше почти двегодишна пауза. Следващият CSGO Major Championship ще бъде най-голямото и престижно събитие. Той трябва да включва най-големия награден фонд в историята на CSGO; вероятно около 2 милиона щатски долара.

 

Други забележителни CSGO събития, на които можете да заложите

Ще има куп други забележителни събития в допълнение към Голямото първенство на CSGO 2021. Събитията, на които можете да залагате, са многобройни и изглеждат готови да предложат много емоции на играчите. Пролетният сезон трябва да започне малко след края на глобалните финали, последван от друг набор от масивни събития - IEM XV световно първенство и ESL Pro League S13.

 

Световен шампионат по League of Legends

Година след година Световното първенство на League of Legends чупи собствените си рекорди на гледане. Нека си признаем, LoL Worlds са най-популярните електронни спортове. Нищо изненадващо, като се има предвид колко хора гледат регионалното първенство на League of Legends. Това е лудост, но подсказва за бъдещето на електронните спортове, което е все по-бляскаво. Тазгодишната световно първенство трябва да бъде невероятен спектакъл – това ще е един от най-големите турнири в целия календар на залаганията за 2021 г. Ако сте фен на League of Legends, това е първостепенното събитие, което ще искате да гледате и да заложите!
Сподели.