Елън Пейдж не е във възторг от приликата между себе си и Ели от The Last of Us

Pinterest LinkedIn +

Номинираната за Оскар канадска актриса Елън Пейдж (Juno, Inception) направи коментар по повод приликата между нея и главната героиня в новата игра на Naughty Dog - The Last of Us, издадена ексклузивно за PlayStation 3 на 14 юни 2013 г.

Първоначално борещата за живота си тийнейджърка, партнираща на контролирания от играчите главен герой Джоуел в апокалиптичния адвенчър от създателите на Uncharted сериите, имаше фрапантна прилика с Пейдж.

Впоследствие дизайнерите на играта промениха външността на Ели така, че да прилича повече на актрисата Ашли Джонсън (Ashley Johnson), която дублира репликите й.

Самата Елън Пейдж изпълнява сходна роля в новата игра на Quantic Dream - Beyond: Two Souls, която също е PlayStation-ексклузивно заглавие. Именно поради тази причина актрисата намира за неуместно да бъде свързвана с конкурентна игра, с която няма нищо общо.

"Предполагам, че би трябвало да съм поласкана от факта, че са създали тази героиня по мое  подобие, но аз в действителност участвам в друга видеоигра, озаглавена Beyond Two Souls, така че не изпитвам признателност", заявява 26-годишната актриса в отговор на въпрос на Луси О'Брайън от IGN.

Сподели.