Екстремни българи с най-якия бънджи скок насред софийските панелки

Pinterest LinkedIn +

Гледали сме много яки екстремни скокове – от различни мостове, скали и какви ли не впечатляващи височини. Само че нищо не е толкова уникално, колкото бънджи от 18-етажен бетонен блок в София, строен в края на 20-ти век. Ентусиастите, които бяха достатъчно луди да го направят, описват проекта си като "трамплин към свободата". Момчетата и момичетата имат свое студио за уеб, видео и "Герила" маркетинг инсталации и кампании – Rubik Studio. Те заснемат видеото през октомври 2015 г., като планират да има и следващ клип, който да продължи проекта им, наречен DIY Adventures.

Гледали сме много яки екстремни скокове – от различни мостове, скали и какви ли не впечатляващи височини. Само че нищо не е толкова уникално, колкото бънджи от 18-етажен бетонен блок в София, строен в края на 20-ти век.

Ентусиастите, които бяха достатъчно луди да го направят, описват проекта си като "трамплин към свободата". Момчетата и момичетата имат свое студио за уеб, видео и "Герила" маркетинг инсталации и кампании – Rubik Studio.

Те заснемат видеото през октомври 2015 г., като планират да има и следващ клип, който да продължи проекта им, наречен DIY Adventures.


Сподели.