Екстремна еротика в Girl Gone Wild на Мадона! Виж тук! (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Горещо очакваният нов видеоклип на Мадона (Madonna) към парчето Girl Gone Wild - втори сингъл от новия й албум MDNA, направи своята световна премиера в ефира на E!Online и вече може да бъде гледан в YouTube.

Сравняван с Erotica, Vogue, Human Nature и Express Yourself, той е заснет през февруари от артистичния тандем Mert и Marcus, чиито са фотографиите от обложката на MDNA.

Поне два пъти по-млада външно от реалната й възраст (53) и със същата перфектна атлетична фигура, върху която акцентира от Confessions on the Dancefloor насам, Мадона изпълнява хореографията на Tabitha D'Umo, с която си партнира и за своя пърформанс на полувремето на Super Bowl от 5 февруари.

Освен нея, в повечето сцени участват и няколко танцьори – мъже, които в много от кадрите са облечени единствено в копринени чорапогащи и обути в обувки на много високи платформи. Този елемент провокира коментари сред "малките чудовища" на Lady Gaga, че е заимстван от нейния видеоклип към песента Alejandro (обикновено Lady Gaga е сравнявана с Мадона, а миналогодишният й хит Born This Way бе определен като вариация на Express Yourself).

В излъчения по E!Online Behind-the-scene видео материал (който също може да бъде видян по-долу), фризьорът на Мадж споделя, че е скъсил доста чувствително косата й, както и че визията й е вдъхновена от легендата Мерилин Монро.

Музиката на Girl Gone Wild е написана от Мадона, Але и Бени Бенаси, които са и продуценти на парчето, издадено в дигитален формат на 2 март. Самият MDNA ще излезе на музикалния пазар на 26 март, но вече изтече в мрежата, след като преди няколко дни прозвуча от първата до последната песен по AOL Radio в САЩ.

Преди около седмица същото се случи с песента I Fucked up, включена в делукс изданието на проекта, след което Мадона я пусна официално. Тя е една от няколкото колаборации на звездата с Мартин Солвейг, който е продуцент и на пилотния сингъл от MDNA - Give Me All Your Luvin'.


Сподели.