Екстремен звук с Napalm Death в "4 км"

Pinterest LinkedIn +

Английската група Napalm Death ще пристигне у нас за концерт в столичния Парти център "4 км". Участието на "бащите на грайндкора" ще се състои на 11-ти януари 2009 г.

Преди изявата на специалните гости от Бирмингам, феновете на твърдото звучене ще бъдат подгряти от три от водещите имена на софийската грайндкор сцена – A.D.I.M., Staro Zlo и Past Redemption.

На 11-ти януари в столичното заведение Napalm Death ще изпълнят както класическите си парчета, така и тракове от предстоящия нов албум на групата - "Time Waits For No Slave".Napalm Death е сформирана през 1982 г., но още преди да издаде дебютния си албум през 1987 г. - "Scum", сменя всичките си членове. Понастоящем съставът на бандата включва вокалистът Mark "Barney" Greenway, китаристът Mitch Harris, барабанистът Danny Herrera и басисът Shane Embury.

Концертът на Napalm Death е организиран от Re-act.

Електронни билети за концерта на Napalm Death могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.