Ексклузивно: виж първи кадър на Джони Деп от The Lone Ranger

Pinterest LinkedIn +

В мрежата се появи първи (и трябва да признаем - доста впечатляващ) кадър от дългоочакваната нова продукция на Гор Вербински - The Lone Ranger.

Както можете да предположите, и тук главно действащо лице, както и в повечето заглавия на режисьора, е звездата Джони Деп (Johnny Depp), на когото партнира нашумелият със "Социалната мрежа" Арми Хамър (Armie Hammer).

Именно те двамата блестят и на дебютния кадър от лентата, римейк на нашумялата уестърн класика. Деп се превъплъщава в персонажа на индианеца Тонто, а Хамър - в този на благородния защитник на индианската раса, самотният рейнджър, като в каста откриваме и други любопитни имена като Хелена Бонъм Картър и Том Уилкинсън.

Снимките на The Lone Ranger стартираха през февруари в Мексико, като в крайна сметка продукцията оцеля, въпреки желанието на Disney Studios да се откаже от реализацията й по финансови причини.

Голяма заслуга за това има продуцентът Джери Брукхаймър, който успя да намали бюджета на лентата до под 200 млн. долара и с това да върне "благословията" на студиото. The Lone Ranger е с предвидена и нова премиерна дата - май 2013 година, да се надяваме кризата да не окаже влияние и върху нея.

Сподели.