Ексклузивен поглед зад кулисите на "Невидимия" с Елизабет Мос

Pinterest LinkedIn +

Носителката на наградите "Еми" и "Златен глобус" Елизабет Мос ("Историята на прислужницата") е във фокуса на ексклузивен поглед зад кулисите на предстоящия психологически трилър "Невидимия". Мос влиза в ролята на Сесилия Кас – жена, хваната в капана на токсична връзка с богат и брилянтен учен, чийто тормоз продължава и след смъртта му. Сесилия твърдо вярва и се опитва да докаже, че бившият ѝ партньор не е мъртъв, а е намерил начин да стане невидим и се е върнал в живота ѝ, за да я накаже. В очите на всички останали обаче тя просто започва да губи разсъдъка си.

Забележителната способност на Елизабет Мос да бъде напълно естествена пред камерата и не просто да играе, а наистина да изживява емоциите на своите героини, печели вниманието на режисьора и сценарист на филма Лий Уанел ("Убийствен пъзел", "Upgrade", "Коварен капан 3"). За образа на Сесилия е необходим актьор, който може да изиграе човек, губещ разсъдъка си, по много истински и автентичен начин. Актьор, който поради спецификата на историята няма да може да разчита на подкрепа на свой колега на екрана.  И за Уанел този актьор без колебание е Елизабет Мос, която успява да придаде необходимата правдоподобност на героинята си. По думите на режисьора именно "невероятната ѝ игра прави невидимото толкова ужасяващо".

А ужасът от това, което не можем да видим, но знаем, че е там, ще ни застигне на 28 февруари, когато един от иконичните герои от пантеона с легендарни филмови създания на "Юнивърсал" ще се завърне на голям екран. Вдъхновен от класическия фантастичен роман на Хърбърт Дж. Уелс, "Невидимия" разказва модерна приказка за вманиачаването на един гений, за изкривената представа за любов и притежание, както и за насилието, което се крие спотаено в тъмните кътчета на човешката душа.

В ролите освен Елизабет Мос влизат Хариет Дайър, Олдис Ходж, Сторм Рийд и Оливър Джаксън-Коен. Продуценти са майсторът на съвременния хорър Джейсън Блум и Кайли дьо Фресне. 

Оглеждайте се за "Невидимия" от 28 февруари само в кината и IMAX.


Сподели.