Еднодневните билети за Loud Festival 2012 са в продажба!

Pinterest LinkedIn +

Дългоочакваните еднодневни билети за Loud Festival 2012 на цена от 55 лева вече са в продажба! На място и в деня на мащабното събитие пропуските ще струват 65 лева.

Билетите за Loud Festival 2012 се разпространяват ексклузивно в мрежата на Eventim.

Билети за първия ден на Loud Festival 2012 >>
Билети за втория ден на Loud Festival 2012 >>

Ето и финалното разпределение на групите по дни:

2 юни (събота):

W.A.S.P.
Symphony X
Benemoth
Lacuna Coil
Tristania

3 юни (неделя):

Slayer
Annihilator
Soulfly
Meshuggah
Asphyx

Loud Festival 2012 осигурява на посетителите безплатен паркинг в непосредствена близост до фестивалната зона. Капацитетът му ще бъде 400 места, като е предназначен за леки автомобили, а влизането в него ще става единствено срещу представен билет за събитието.

Ниво -3 на паркинга на Терминал 2 също ще бъде резервирано за феновете на Loud Festival 2012, като престоят в него ще се заплаща според тарифите на Летище София.

Напомняме, че освен еднодневни билети за Loud Festival 2012, в търговската мрежа на Eventim могат да бъдат намерени и двудневни на цена от 99 лева, както и специални комбинирани пасове на цена от 104 лева, които включват пропуск за двете вечери на фестивала и място за палатка във фестивалния къмпинг. 

Организаторите от Loud Concerts, съвместно с българския мотоциклетен портал moto.bg, предлагат и специален moto pass, който включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен мото паркинг. 

Освен страхотни рок и метъл групи, Loud Festival 2012 ще зарадва феновете на тежката музика с още много разнообразни атракции.

В специално обособената парти зона ще присъства задължителният кран за бънджи скокове, фестивално радио ще звучи през целия период на феста, ще има метъл караоке, джаги и др. Специално внимание е обърнато и на кетъринг зоната на фестивала.

Спечели албума Dark Adrenaline на Lacuna Coil с Avtora.com!

Сподели.