Един за всички, всички за един! Трейлър, кадри и постери на 3D екшъна "Тримата мускетари"

Pinterest LinkedIn +

Един за всички, всички за боксофиса! Поредната екранизация на класическия роман на Александър Дюма (Alexandre Dumas) - "Тримата мускетари" (The Three Musketeers) ще завладее след броени месеци големия екран и то изцяло под знака на наложените от времето технологии в киното.

Екшън, адвенчър, романтика - всичко това изпъква на преден план в новата продукция, зад чиято реализация застава популярният режисьор Пол Андерсън, същият, който познаваме от култовата хорър поредица "Заразно зло" (Resident Evil).

В четирите главни роли пък се включват младата надежда на Холивуд Логан Лерман (Logan Lerman) като Д'Артанян, Люк Евънс (Luke Evans) като Арамис, Рей Стивънсън (Ray Stevenson) като Портос и Матю Макфaдън (Matthew Macfadyen) като Атос.

Не по-малко вълнуващо обаче е обкръжението сред отрицателните персонажи - лукавата Милейди де Уинтър е Мила Йовович (явно да работи със съпругата си вече е навик за Андерсън), като Кардинал Ришельо ще видим новото откритие на Куентин Тарантино - Кристоф Валц (Christoph Waltz), а дукът на Бънингам  е позабравеният напоследък Орландо Блум (Orlando Bloom).

Както вече и пояснихме, новият прочит на приключенията на прочутите литературни герои ще е в духа на наложените технологии или казано другояче, в триизмерен формат, а сюжетната линия ще изненада по-консервативните почитатели на романа.

Лентата се съсредоточава върху .. доста тежкото финансово състояние на тримата мускетари, които, въпреки всичко, водени от младия Д' Артанян, са готови да защитят кралицата си от коварните планове на кардинал Ришельо и Милейди Де Уинтър. Филмът идва на екран на 14 октомври, очаква се премиерата в България да е едновременно със световната.


Сподели.