"Един за друг" ще има втори сезон тази пролет

Pinterest LinkedIn +

Риалити форматът „Един за друг“ се завръща тази пролет по "Нова телевизия" с положителни емоции, добро настроение, любопитни предизвикателства и 13 двойки със силна връзка помежду си. След впечатляващия успех на първия сезон незабравимо приключение очаква новите участници, нетърпеливи да тестват силата на отношенията си, за да докажат, че заедно са непобедими.

Вторият сезон е подготвил повече от атрактивен каст, като сред двойките има такива с голяма разлика във възрастта – в една от тях дамата е с 14 години по-голяма от половинката си, а в друга мъжът е с 25 години по-възрастен от партньорката си. Най-младият участник е на 21 години, а най-възрастният – на 57. Зрителите ще видят още съпрузи с 35-годишен стаж в брака.

В „Един за друг" участниците отново ще бъдат поставени в нетипични за тяхното ежедневие, но и често комични ситуации в почти изцяло нови предизвикателства. Те ще тестват не само колко добре се познават, но и дали притежават необходимите физически и психически качества, които могат да им осигурят победата – адаптивност, креативност, пресметливост, бързина и сила. По време на предаването участниците ще имат възможността да разкрият неподозирани до този момент страни от своя собствен характер, както и от този на своята половинка, а на финала двойката-победител ще спечели от 50 000 до над 100 000 лв.

В ролята на водещ зрителите отново ще видят Емил Чолаков. Той ще бъде верен спътник в предизвикателствата, които ще провокират участниците да покажат най-доброто от себе си и ще ги направят по-силни заедно.

Началото на втория сезон на "Един за друг" ще бъде на 20 и 21 февруари от 20:00 ч., а след това епизодите ще се излъчват от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по "Нова телевизия".

Сподели.