Едгар Райт изненадващо напусна Ant-Man на Marvel, Джос Уидън и Джеймс Гън подкрепят решението му

Pinterest LinkedIn +

Режисьорът Едгар Райт се раздели с Marvel и с филма, който снимаше - Ant-Man - заради различия във визията за продукцията.

Новината е шокираща за феновете на студиото и за режисьора, тъй като именно Райт убеди Marvel да разкажат историята на супергероя Ханк Пим.

Напускането на Едгар е следствие на множество пренаписвания на сценария, като последните допълнения са се разминали прекалено много с концепцията на режисьора.

Въпреки неочакваната ситуация, премиерата на Ant-Man остава 17 юли 2015 г. и Marvel съвсем скоро ще обяви кой ще заеме освободеното място.

"Лесно е да се опиташ да направиш една от страните "правилна" и другата "грешна", когато стане такава раздяла, но често нещата не са толкова прости", споделя колегата на Райт - Джеймс Гън, който режисира Guardians of the Galaxy.

"Не на всеки е писано да бъде в такава връзка. Това обаче не значи, че те не са страхотни хора. И това важи както за Едгар Райт, така и за Marvel. Единият не е човек, но знаете какво имам предвид", допълва Гън.

Режисьорът на The Avengers (Отмъсителите) Джос Уидън пък публикува снимка в Twitter, на която държи сладолед Cornetto, станал емблема на комедийната хорър поредица на Райт - The Cornetto Trilogy.


Сподели.